Stubfræsning i Billund & omegn

Stubfræsning i Billund og omegn

Hos Jysk Stubfræsning kender vi historien – den har vi nemlig hørt mange gange før, og vi forstår irritationen. Historien om de mange træer, som står i vejen og nu skal fjernes. Vi klarer det hele og tilmed også oprydningen. Ring til os og slip for besværet.

En stubfræsning fjerner rødder og stubbe, og er forholdsvis skånsom for naturen. En stubfræser går typisk 30-40 cm ned i jorden, og efterlader jord og område klar til ny beplantning. Hvad enten I skal anlægge ny terrasse, fliser eller et nyt bed. Vi har rette maskinpark, som klarer ethvert behov og fræser fra helt ned til 10 cm. En stub som står tilbage fra et træ, kan næsten være umulig at fjerne ordentligt, men med rette maskineri og fremgangsmetode, kan det klares det uden problemer. Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud. Du kan trygt tage en kop varm kaffe, mens vi klarer resten.

Har du brug for hjælp til at klare haven?

Jysk Stubfræsning dækker det meste af midt- og østjylland, og har mange års erfaring i alle slags opgaver. Om du er beboende i Billund eller Horsens, villa eller landejendom.

Hvis du er på udkig efter stubfræsning i Billund og omegn, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud. Du kan både send os en besked, hvor vi bestræber os på at svare tilbage inden for en arbejdsdag. Men du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Du kan også finde yderligere information her:

Blank Form (#3)