Stubfræsning i Brædstrup & omegn

Vi tilbyder stubfræsning i Brædstrup

Der er mange gode grunde til at gøre brug af stubfræsning. Vil du slippe af med rødder, et gammelt træ eller stubbe i haven, så har vi løsningen. Det kan også være, at du ønsker nye græsområder i haven eller et nyt bed. Måske noget helt tredje som fliser.

Stubfræsning er en skånsom metode til fjernelse af irriterende stubbe og rødder. Alt efter behov og rødder har vi forskellige maskiner. Maskinerne varierer alle en smule i måden, de arbejder på, og derfor er det heller ikke uvæsentligt at anvende det rette materiale for at opnå rette resultat.

Ønsker du at plante bed eller nyt træ oven i samme punkt, hvor det tidligere træ har stået, så kræver det også at vi går korrekt til værks. Maskinerne varierer i størrelsen og måden at arbejde på, hvilket sikrer et præcist stykke arbejde.

Vil du slippe af med rødder, så har vi løsningen

Vi kommer gerne forbi og ser jeres projekt samt giver et uforpligtende tilbud og tidshorisont på, hvad opgaven indebærer. Samtidigt tager vi også affaldet med os, så I har mindst muligt besvær. Vi er beliggende i Toftlund, men vi kommer gerne til Brædstrup. Ingen opgaver er for store til os.

Send os endelig en besked eller giv os et kald på 31313314. , hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en konkret opgave. Du kan også finde yderligere information her:

Blank Form (#3)