Stubfræsning i Hedensted & omegn

Billig stubfræsning i Hedensted

Selv hvis stubbene er væk i haven, kan der sagtens være rodsystemer i jorden, som kan skabe splid og irritation i havearbejdet. Det kan være, at du står med et nyt bed, som er fyldt med stubbe og rødder. Derfor er det også ærgerligt, hvis gamle stubbe og rødder ødelægger havearbejdet og nye planer. Dette er grund nok til at påbegynde rodfræsning for at undgå yderligere besvær i haven.

Stub og rodfræsning sikrer, at du kommer gamle stubbe eller rødder til bunds, og sørger for at du trygt kan gå i gang med ny beplantning, helt uden at være nervøs for det ikke kommer til at gå.

Har du brug for hjælp i haven?

Ofte kan det vise sig, at opgaven er mere omfattende end først antaget, og derfor er vi naturligvis altid åbne overfor, at komme og se projektet, inden vi går i gang. Vi kommer gerne og tager en snak om projektet, og giver naturligvis også et tilbud på løsningen af opgaven.

Vi dækker Midt- og Østjylland, uanset by. Vi besøger ofte flere byer dagligt, herunder i Hedensted. Tøv ikke med at tage kontakt – vi kommer gerne og ser dit projekt, uanset hvor i Midtjylland du måtte befinde dig. Du er både velkommen til at sende os en besked og give os et kald på 31313314. Her finder du også yderligere information her:

Blank Form (#3)