Stubfræsning i Horsens & omegn

Vi tilbyder stubfræsning i Horsens

Der er ikke langt fra vores faste base i Skanderborg til den skønne kystby Horsens, der så smukt ligger for enden af Horsens Fjord og er en sand perle i det danske landskab. Det er også en af grundene til, at vi hellere end gerne rykker ud, hvis du står og har brug for hjælp til fræsning af buske og bambus eller stubfræsning i Horsens. Vi kommer naturligvis også gerne til de omkringliggende byer såsom Dagnæs, Hatting og Torsted. Vi har flere års erfaring med mange af de opgaver, man kan stå over for, når man har gang i et større eller mindre haveprojekt. Derfor kan du være helt rolig, når du indgår et samarbejde med os; du vil være i både trygge og ikke mindst erfarne hænder, der har prøvet lidt af hvert, når det kommer til fræsning af buske og træstubbe, så der er ingen opgave for stor eller for lille til os.

Lad os starte med at tage en god og uforpligtende snak om det, du har behov for. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde i Horsens.

Har du brug for hjælp til haveprojektet?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Står du netop som privatperson eller som erhverv, hvor du har brug for en hjælpende hånd til at skabe den have, du har drømt om, eller til at kreere det ideelle udendørsareal eller parksystem for en virksomhed eller det offentlige, kan du med fordel kontakte os. Vi er altid klar til en uforpligtende samtale om dine behov, hvor vi kan spore os ind på, hvordan vi bedst hjælper dig. Du kan på forhånd se vores priser på stubfræsning på vores overskuelige og altid opdaterede prisliste her på hjemmesiden. Priserne gælder selvfølgelig ikke kun for stubfræsning i Horsens men for alle områder, vi dækker.

Som du vil se på prislisten, starter prisen med et minimumsbeløb, som dækker basisudgifter såsom transport, slitage af udstyr m.m., og derefter afhænger prisen af antallet af træstubbe, der skal fræses, og størrelsen af disse. Der er intet hokus pokus, det er helt lige til. Har du flere opgaver, der skal løses, giver vi mængderabat.

Blank Form (#3)