Stubfræsning i Kolding & omegn

På udkig efter stubfræsning i Kolding?

Så tøv ikke med at kontakte os på 31313314 for et uforpligtende tilbud, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Find også yderligere information her:

Man kan næsten ikke tænke på den gamle fjordby Kolding uden også at se det flotte Koldinghus for sig. Når man bevæger sig rundt i byen, kan man næsten altid få øje på det gamle slot, der har en majestætisk plads på toppen af en forhøjning, hvorfra det nærmest betragter livet og menneskene i Kolding by. Ved foden af den forhøjning, hvorpå Koldinghus ligger, er der både en naturskøn slotssø og ikke mindst den romantiske sti, der går et godt stykke rundt om søen; Kærlighedsstien. Kolding er generelt en fantastisk smuk by med skønne grønne pletter og parker rundt omkring i byen. Det er et kvalificeret bud, at der er blevet benyttet en stor del stubfræsning i Kolding for at få byen til at se så fin, velplejet og veltilrettelagt ud, som den gør.

Der er hjælp at hente til stubfræsning i Kolding

Er du en af dem, der har slået dig ned i Kolding, eller måske i de omkringliggende områder såsom Seest, Nørre Bjert, Vonsild eller Bramdrupdam, og går du med planer om at “rydde op” eller omstrukturere i haven, så kan vi hjælpe dig. Når man går i gang med sådan en større omgang i haven, risikerer man ofte, at nogle træer og/eller buske skal flyttes lidt rundt eller endda fjernes. Det er her, vi kommer ind i billedet, for det er nemlig noget, vi ved rigtig meget om. Vi har før assisteret med stubfræsning i Kolding, og vi rykker gerne ud igen, hvis du har brug for hjælp. Vi klarer både de store og de små, og tager gerne turen for bare én men også gerne, hvis du har flere træstubbe, der skal fjernes.

Vi kan også hjælpe dig med fræsning af buske og bambus. rodfræsning m.m. Du kan få et overblik over vores services og priser på vores prisliste, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål eller en forespørgsel.

Blank Form (#3)