Prisliste

Priser på Stubfræsning

Herunder finder du billige priser på stubfræsning i hele Jylland. Hos Jysk stubfræsning er prislisten altid opdateret, så du ved, hvad du kan regne med. Priserne er baseret på, at du selv fjerner flis og dækker hullet. Men hvis det ønskes, kan vi naturligvis også stå for denne del. Du måler stubben som vist på billedet til højre.

Prisliste (diameter i cm):

0-9​ cm:60 DKK
10-19 cm:110 DKK
20-29 cm:170 DKK
30-39 cm:250 DKK
40-49 cm:300 DKK
50-59 cm:390 DKK
60-69 cm:430 DKK
70-79 cm:500 DKK
80-89 cm:610 DKK
90-99 cm:730 DKK
Over 100 cm:Ring for tilbud

Yderligere information:

Minimumspris 800 DKK
Hæk og bambus fræses for 100dkk pr m2
Alle priser er excl moms
Ingen kørselstillæg
Er stubben højere end 10 cm over jord skæres den ned med motorsav for 60 DKK + moms. hvis dette ikke er muligt pålægges der et tillæg.
Ønskes der fræset i 38 cm dybde tillægges prisen 50 %
Fræseområde: fra 80 cm over jord til 38 cm under jord
Maskinens bredde 78-105 cm
Maskinens Vægt 970 kg
Blank Form (#3)

Reelle priser på stubfræsning

Du har måske selv stået i situationen, eller kender en, der har: Du har brugt månedsvis på at lede efter det rigtige hus, været ude til fremvisninger og åbent hus på utallige boliger og endelig fundet det helt rigtige sted til dig og familien, som har alt det, du drømte om. Papirerne er skrevet under, ventetiden er overstået og nu er I endelig flyttet ind. Det er lige så dejligt, som du havde håbet, men sådan en omgang kan mærkes på økonomien. Ud over husets pris kommer også en masse omkostninger i forbindelse med flytningen; måske mangler man lige de helt rigtige møbler, eller nogle tilføjelser til interiøret, måske skal der tegnes nye forsikringer – der er altid et eller andet, man måske ikke lige har tænkt over. En tur i haven og rundt på grunden kan også vise sig at være en dyr omgang, hvis der også her skal laves en masse. Så kan man godt have brug for gode, reelle priser, der er til at overkomme.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine ønsker.

Hvor finder man gode priser på stubfræsning?

Hvis en af de ting, der skal ordnes på husets udendørs areal, er stubfræsning, kan du med fordel søge assistance hos os. Her finder du gode, overkommelige og gennemskuelige priser på stubfræsning. Du kan selv finde frem til prisen, hvis bare du kender målene på den eller de stubbe, der skal fræses. Du måler ganske enkelt bare stubbens diameter, kigger på vores prisliste, som vi sørger for altid er opdateret, og så kan du i løbet af få øjeblikke udregne din pris. Nogle stubbe kan selvfølgelig være lidt komplicerede at måle, så hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kører ud til dig med alt, hvad der skal bruges af udstyr, og kører først igen, når din have er stubfri. Vores priser er baseret på, at du selv fjerner det flis, der måtte ligge tilbage, og at du selv dækker hullet, men foretrækker du, at vi også gør det, kan vi selvfølgelig altid finde en løsning på dét også.