Stubfræsning i Randers & omegn

Der er ikke noget bedre, end at nyde synet af en smuk, grøn græsplæne – helt fri for muldvarpeskud, tidsler og træstubbe, naturligvis. Vejen til en stubfri have og græsplæne kan være lang, sej og tidskrævende, og derfor anbefaler vi, at I overlader opgaven til os i Jyskstubfræsning. Vi kommer med stor erfaring på området og ved, hvad der skal til for at komme både store og små stubbe til livs.

Vi tilbyder professionel stubfræsning til overkommelige priser – du kan tage et kig på prislisten her. Er du bosat i Randers eller omegn? Vi kører ud i hele Jylland med udstyret til at klare enhver opgave, og sørger for at din have står stubfri, når vi kører igen.

Leder du efter professionel Stubfræsning?

Hvis du som så mange andre haveejere er kørt sur i de store rødder og stubbe, som er mere genstridige end først antaget, så tag kontakt til en professionel stubfræser. Fordelen ved at lade os assistere er, at vi kan komme og fræse stubben til en billig pris, således at du hurtigt kan komme videre med havearbejdet. Ønsker du, at vi skal fjerne flis og dække hullet til igen, så finder vi også en løsning på det. Kontakt os i dag, og lad os få en snak om din opgave.

Vi tilbyder stubfræsning i Randers

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Man behøver ikke have en hel regnskov, for at man kan få brug for hjælp til stubfræsning i Randers, heller ikke selvom regnskoven nok er den mest kendte skov i byen. Randers er Danmarks 6. største by, og det betyder selvfølgelig, at der er rigtig mange huse og rigtig mange haver i byen. Er du en af de heldige ejere af disse haver, kan det være, du står over for et større projekt, hvor du vil have ryddet op i haven eller på anden måde ændret lidt på havens udseende og indhold – f.eks. ved at fælde træer og/eller buske. Det er noget, vi kan hjælpe dig med!

Blank Form (#3)