Rodfræsning Aalborg

Skal du have hjælp til rodfræsning i Ålborg? Så står vi hos Jysk Stubfræsning klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder billig, effektiv og professionel hjælp til at fjerne resterne fra de gamle træer i haven. Vi er professionelle fagfolk med erfaring i at fjerne alle størrelser af rødder fra blandt andet store træer, frugtbuske og store bambus.

Med vores professionelle hjælp fjerner vi nemt og effektivt rødderne, uden det går ud over resten af omgivelserne i haven. Roden som vi fjerner, nedfræses til 15-20 cm. under niveau, og tager stort hensyn til de omkringliggende planter.

Vores rodfræsning er en effektiv og meget skånsom måde at fjerne de uønskede rødder på. Det er også en billigere måde, end hvis du selv går i gang med at investere i forskelligt udstyr til at klare opgaven. Skal vi ind i din have kræver vi blot at der er ca. 80 cm. ledig passage.

Rodfræsning i Nordjylland

Bor du i Ålborg og har du brug for billig og professionel hjælp til at rodfræse dine rødder i haven? Så vil vi gerne hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag for at få et godt tilbud på effektiv rodfræsning i Ålborg. Vores dygtige fagfolk står klar med råd, hjælp og vejledning.

Har du brug for hjælp til rodfræsning?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)