Rodfræsning i Haderslev

Hvis du har fået fældet nogle træer for nylig, vil meget af rodnettet højst sandsynligt forblive under jorden, og det kan være til stor gene, hvis du ønsker at omplante området. Det er heldigvis råd for – tag derfor fat i en professionel, der kan tage sig af rodfræsningen.

Hos Jysk Stubfræsning tilbyder vi derfor en rodfræsning, som en løsning på dit problem. En rodfræsning vil fræse alle rødderne under jorden og samtidig gøre jorden lækker og luftig igen, så den er klar til at danne en sund bund for nye planter.

Få professionel hjælp til din rodfræsning

Det er så godt som umuligt at få fjernet rødderne på egen hånd, da det ofte kræver stort maskineri og professionelt udstyr.

Hos Jysk Stubfræsning får du:

  • Hurtigt og effektivt arbejde – for vores dygtige medarbejdere er rodfræsning efterhånden ren rutine, og du kan derfor glæde dig til et hurtigt og veludført stykke arbejde.
  • Professionelt udstyr – vi har alt det rette udstyr med os, så du er sikker på at komme til bunds med rødderne én gang for alle.
  • Flere års erfaring – med en god ekspertise i rygsækken og flere glade kunder bag os, glæder vi os til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Har du brug for hjælp til rodfræsning?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)