Rodfræsning Horsens

Mangler du professionelle fagfolk til rodfræsning i Horsens? Hos Jysk Stubfræsning kan vi hjælpe dig med at rodfræse resterne fra de træer, du lige har fældet i haven. Vores fagfolk arbejder professionelt med at fjerne alle former for rødder. Hvad enten det er rødder fra træer, bambus eller buske. Vi fræser selve roden ned til 15-20 cm under jorden. Eventuelt også længere ned hvis dette er et ønske.

Det er særdeles vigtigt, at alle rødder fjernes fuldstændigt, hvis du har planer om at plante nyt, hvor det tidligere træ eller busk har stået. Hvis rødderne ikke fjernes helt, kan det på sigt gå ud over de nye planter eller græs, som der plantes på stedet.

Søger du hjælp til rodfræsning?

Vælger du at få roden fjernet ved hjælp af rodfræsning, er dette den mest hensynsfulde måde at gøre det på. En rodfræsning tager, i modsætning til andre maskiner, hensyn til omgivelserne og ødelægger derfor minimalt. Modsat hvis roden skal graves op.

Leder du efter billig og professionel hjælp til rodfræsning i Horsens, står vores effektive og professionelle fagfolk hos Jysk Stubfræsning altid klar til at hjælpe dig med at fjerne den uønskede rod. Kontakt os i dag for at få et godt tilbud på billig rodfræsning udført af professionelle fagfolk med en solid erfaring i bagagen.

Har du brug for hjælp til stubfræsning?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)