Rodfræsning Odense, Middelfart og omegn

Har du brug for billig og effektiv hjælp til rodfræsning i Odense eller omegn? Og har du ikke lyst til selv at skulle investere i dyrt udstyr og alle de dyre maskiner? Hos Jyskstubfræsning.dk står vi klar til at hjælpe dig.  Vores professionelle fagfolk hos hjælper dig med at fræse roden, når træet er fældet, så du igen kan plante nye planter på det nye sted.

Rodfræsning kan være et stort arbejde, som kræver mange kræfter og meget tid. Hos Jysk Stubfræsning benytter vi en rodfræser, som kan klare mange forskellige typer af rødder. Vores maskine klarer både rødder fra træer, hække og fra store bambus. Roden fræses helt ned på 15-20 cm under niveau, men kan også fræses længere ned, hvis dette ønskes.

Professionel rodfræsning på Fyn

Rodfræsning er et stort og tungt arbejde, som kræver de nødvendige maskiner. En stor fordel ved at rodfræse er, at det er den mest skånsomme måde, du kan fjerne træets rødder på. Med en rodfræser tager vi også hensyn til de omkringliggende omgivelser, så rodfræsningen ikke går ud over andet end det mest nødvendige. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på effektiv rodfræsning i Odense og omegn. Hos Jysk Stubfræsning er vores professionelle fagfolk altid klar til at hjælpe dig.

Har du brug for hjælp til stubfræsning?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)