Stubfræsning i Silkeborg & omegn

Mangler du hjælp til stubfræsning i Silkeborg?

Man kan nok ikke helt kalde Silkeborg en naboby til Skanderborg, men det er ikke langt, de to byer ligger fra hinanden, når man ser på et kort. Der er da også kun cirka en halv times kørsel mellem byerne, hvilket også er en af grundene til, at vi – selvom vi har hjemme i Skanderborg – gerne kører ud til dig, der har brug for hjælp til stubfræsning i Silkeborg. Det er ikke kun stubfræsning, vi kan hjælpe med. Er du i gang med at give haven den helt store tur, kan vi også være behjælpelige med f.eks. rydning og fræsning af buske og bambus og andre opgaver. Vi har en nem og overskuelig oversigt over services og priser her på hjemmesiden. Finder du ikke det, du mangler hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi kan både kontaktes via telefon, e-mail og kontaktformularen på vores hjemmeside.

Få et tilbud på stubfræsning i Silkeborg

Kontakt os i dag på 31313314 for en uforpligtende snak om dine behov for hjælp med stubfræsning og lignende i Silkeborg og omegn. Du kan også finde yderligere information her:

Det er ikke kun dig som husejer, vi kan hjælpe. Vi står også til rådighed, hvis du administrerer flere ejendomme, er ansat hos kommunen eller er ansvarlig for udendørs arealer hos virksomheder. Vi giver desuden mængderabat, når der er tale om flere stubbe, så har du et større projekt, eller har du som privat kun en enkelt træstub, der skal fjernes, kan du med fordel slå dig sammen med dine nærmeste naboer, og tilsammen kan I spare penge.

Vi arbejder effektivt og professionelt, og vi medbringer alt, hvad der skal bruges, for at du får det bedste resultat. Vores priser er beregnet ud fra, at du selv fjerner flis og dækker huller. Mange vælger faktisk at bruge flisen andre steder i haven, så derfor er det ikke en integreret del af vores priser. Dog er der selvfølgelig mulighed for, at vi også tager os af denne del mod merbetaling.

rodfræsning
Blank Form (#3)