Stubfræsning i Ebeltoft, Grenå & Djursland

Hos Jyskstubfræsning.dk tilbyder vi professionel fræsning af både store og små stubbe samt rødder. Vi klarer med andre ord den udfordring, du står overfor i din egen have. Vi går til opgaven med stor erfaring på området, med en effektiv arbejdsgang og fokus på kvaliteten af arbejdet. Du kan med andre ord kontakte os med ro i maven – vi sørger for at efterlade din have stubfri.

Når stubben er væk, står du tilbage med en masse flis, som sagtens kan gøre nytte i haven i bede, langs hækken eller på komposten. Det er op til dig. Og ønsker du, at vi skal sørge for at komme af med flisen, så finder vi også en løsning på det.

Rod- og stubfræsning på Djursland

Er du bosat i Ebeltoft, Grenå eller i omegnen, så kan du uden problemer overlade arbejdet til os i Jyskstubfræsning.dk – vi er med andre ord din lokale kontakt, hvis du søger stubfræsning på Djursland. Her på vores hjemmeside finder du desuden en gennemskuelig prisliste over de opgaver, vi entrerer med. Har du en opgave, der er ud over det sædvanlige, så tøv ikke med at sende os en mail eller ring på telefonen. Så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud og ser på opgaven.

Har du brug for hjælp til haveprojektet?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)