Stubfræsning i Hjørring

Står du og kigger helt opgivende på de mange stubbe i haven, der skal fjernes? Uanset om du har en, to eller mange, findes der god hjælp at hente udefra til opgaven. Hos Jysk Stubfræsning tilbyder vi stubfræsning til en god pris. Igennem os kan du bl.a. glæde dig over:

  • Et tilfredsstillende resultat – vi elsker vores arbejde og gør en dyd ud af at gøre det ordentligt, så du kan nyde et færdigt resultat.
  • Et hurtigt og effektivt stykke arbejde – med det rette udstyr og maskineri kan vi nemt klare selv de største stubbe i haven og samtidig trække på vores mange års erfaring fra branchen.
  • En pris baseret på den individuelle opgave – vi har gode, billige priser og spiller med åbne kort fra start, så du ikke bliver overrasket over pludselige, store ekstraregninger.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Så har du lyst til at komme dine stubbe til livs for igen at kunne nyde synet af en flot have i Hjørring? Hos Jysk Stubfræsning er vi altid klar til at tage imod dig og lytte til dine behov. Vi kan give hurtigt give dig et prisskøn på opgaven, så du får noget konkret at forholde dig til.

Blank Form (#3)