Stubfræsning i Hobro

Er du i tvivl om, hvordan du kommer de generende stubbe til livs? Du kan gøre det nemt for dig selv og tage kontakt til en professionel stubfræser – og det er her, vi kommer ind i billedet. Hos Jyskstubfræsning.dk tilbyder vi effektiv stubfræsning til overkommelige priser. Vi har fokus på at klare arbejdet hurtigt – men går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi oplever, at projektet med at få fjernet stubbe i haven er for stort og uoverskueligt for de fleste haveejere. Derfor tilbyder vi at tage teten på opgaven fra start til slut. Vi kommer med alt det udstyr, der skal til, og kører ikke før haven er stubfri. Ønsker I tilmed at få fjernet det flis, der er tilbage fra fræsningen, og få fyldt hullet op, så klarer vi også gerne den del.

Sådan får du en stubfri have

Du kan gøre en af to ting, for at få en stubfri have. Enten kan du selv gå i gang med arbejdet med at fræse, save eller grave stubben op, eller så kan du tage kontakt til os i Jyskstubfræsning.dk. Vi ved godt, hvad vi ville vælge. Ønsker du et overblik over, hvilke opgaver vi tilbyder at løse, når det kommer til stubfræsning, så kan du tage et kig på vores prisliste. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud i dag.

Har du brug for hjælp til haveprojektet?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)