Stubfræsning i Odense

Hos Jyskstubfræsning tilbyder vi professionel vejledning omkring og udførelse af stubfræsning på Fyn og i hele Jylland. Vi har stor erfaring på området, og kender udmærket til arbejdsbyrden, der ligger I at holde hus og have. Er du bosat i Odense og omegn, kan du kan roligt kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi går til arbejdet med fokus på kvaliteten, men aldrig på trods af effektiviteten. Hos Jyskstubfræsning møder vi op med alt, hvad der skal bruges af udstyr, og vi kører først, før din have er stubfri.

Billig stubfræsning i Middelfart

De fleste haveejere kender til mængden af opgaver, der typisk hober sig op i løbet af et år. Hver sæson byder på forskellige gøremål – og heriblandt beskæring og fældning af træer. Efter en større omgang med motorsaven står der altid en stub tilbage, og ønsker du at plante græs, der hvor træet stod, så kræver det at stub og rødder fjernes. Det er her, vi kommer ind i billedet! Ønsker du et overblik over vores priser, så tag et kig på prislisten her. Prislisten er gennemskuelig og overkommelig – men skulle du have en særlig udfordrende opgave, så tøv ikke med at tage kontakt. Så kommer vi gerne og kigger på sagen.

Har du brug for hjælp til haveprojektet?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)