Stubfræsning i Sønderborg

Læg bare spaden og motorsaven fra dig – hos Jyskstubfræsning klarer vi alt, hvad der hedder rod- og stubfræsning, og vi gør det tilmed hurtigt og billigt. Har du et par stubbe i din have, du gerne vil have jævnet med jorden, så du kan få sået græs? Vi tilbyder at klare arbejdet for dig. Hos Jyskstubfræsning har vi stor erfaring på området, og vi ved, at det kan være et stort arbejdet, hvis ikke man har det rette udstyr til rådighed. Det har vi, og vi medbringer derfor alt det, vi skal bruge til arbejdet. Som udgangspunkt er det din egen opgave at dække hullet til og fjerne eller genbruge det flis, der kommer ud af fræsningen. Men mod en merpris, klarer vi også gerne den del.

Søger du stubfræsning i Sønderjylland?

Er du bosat i Sønderborg, så kan du roligt kontakte os – vi tilbyder vores service i hele Jylland og naturligvis også i Sønderjylland. I vores prisliste finder du et overblik over, hvilke opgaver vi kan klare samt de overkommelige priser, vi tager. Står du med en særligt udfordrende stub, som ikke er listet op i oversigten, så giv og et kald eller send en mail. Vi kommer gerne og tager et kig på sagen.

Har du brug for hjælp til haveprojektet?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)