Træfældning Djursland

Vidste du, at syge og medtagede træer kan udgøre en stor risiko i de danske efterårsstorme? Hvert år er der samtlige gamle træer, der bukker under for de kraftige storme, hvilket kan være til stor fare for omgivelserne. Selv et lille træ vil kunne gøre stor skade på et hus, og derfor er det en god idé løbende at holde et vågent øje.

Det bedste du kan gøre er at fælde gamle og nedslidte træer, så du slipper for at løbe risikoen – og samtidig beskytter dig selv og dine naboer mod en kæmpe regning i fremtiden, så du kan sove roligt om natten under selv det værste blæsevejr.

Vi fælder træer med sikkerheden i top

Hos Jysk Stubfræsning er én ting i hvert fald sikker: vi går aldrig på kompromis med sikkerheden! Med flere års erfaring bag os har vi udviklet en ekspertise på området, der sikrer, at dit træ bliver fældet på forsvarlig vis. For os er det ren rutine – for dig en nem og hurtig måde at slippe af med problemet på.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor du kan få skræddersyet et tilbud alt efter opgavens omfang.

Blank Form (#3)