Træfældning Herning

Herning har skøn natur med masser af skove og plantager, og for byboere nydes naturen ofte bedst på lidt afstand. Er du en af dem, der har naturen helt tæt på i egen have, så kender du måske til problematikken, når det gælder de store træer, der skygger for solen. Har du et eller måske flere træer, der bare venter på at blive væltet i en storm, så kan det være en fordel af søge professionel hjælp.

Få det generende træ fjernet i god tid med kyndig træfældning i Herning i af Jysk Stubfræsning. Vi rykker ud til din matrikel, trækker på vores ekspertise inden for fældning af træer og fjerner det uønskede træ på sikker manér. Og vi sørger for at tage de uønskede træer med os igen, så du ikke skal tænke på det.

Vi giver god pris på træfældning i Herning

Ingen opgave er for stor eller for lille til os – vi hjælper alle herningensere og folk i omegnen med at få deres træer fjernet, og det er uanset om der er ét eller flere. Prisen sættes efter træets diameter, hvor du som minimum kommer af med 600 kr. Hos Jysk Stubfræsning har vi mange års erfaring med træfældning, og du kan derfor stole tryg på, at vi løser opgaven på professionel vis.

Kontakt os for tilbud på tlf. 31313314 eller send mail til jyskstub@gmail.com, og tjek prislisten her.

Har du brug for hjælp til træfældning?

Blank Form (#3)