Træfældning Kolding

Blokerer store træer for, hvad der ellers ville være en flot udsigt over mark eller by? Så få dem fældet af Jysk Stubfræsning – vi rykker ud og laver træfældning i Kolding og omegn. At fælde et træ kræver faglig knowhow, så træet ikke vælter den forkerte retning. Står træet omgivet til alle sider af planter eller bebyggelse, er det så meget desto vigtigere, at professionelle tager hånd om opgaven – også selv hvis vi blot taler små træer. Ved siden af kompetencerne skal de rette redskaber og råstyrke til at fjerne træet også være på plads – dem har vi også.

Få et uforpligtende tilbud på træfældning i Kolding

I arbejdet med træfældning arbejder vi professionelt, effektivt og til en god pris. Vi kører efter en gennemskuelig pristabel, hvor træets tykkelse i diameter får betydning for den endelige pris. Vi fælder sikkert, og så tager vi affaldet med os, når arbejdet er fuldført, så du heller ikke skal stå med oprydningen selv.

Du kan tjekke prislisten her og kontakte til os pr. mail, telefon eller kontaktformular, hvis du vil have et godt tilbud. Skriv til os på jyskstub@gmail.com, udfyld vores kontaktformular her på siden eller ring på 31313314. Teksthenvendelser besvares inden for én arbejdsdag.

Bare ræk ud efter os – så hjælper dig hurtigt.

Blank Form (#3)