Træfældning Middelfart

Er det rådne træ i haven blevet en pine for øjet? Få det fjernet, og plant et nyt på den bare plet. Første halvdel af den opgave tager vi hånd om. Hos Jysk Stubfræsning har vi den faglige ballast, værktøjerne og den rette viden, som fældning af træer kræver. Dit behov for træfældning i Middelfart og omegn imødekommer vi, så du ikke behøver begive dig i kast med den ofte risikable opgave, det er at fælde træer.

Slip for kedelige ulykker ved at overlade fældningen til professionelle. Vi arbejder effektivt og tager affaldet fra arbejdet med os igen, så du ikke skal stå for den del.

Hvad koster træfældning i Middelfart?

Hvad koster det at få fjernet et træ? Vi tager som udgangspunkt 600 kr. – den præcise pris udregnes efter træets tykkelse i diameter. Jo tykkere træet er, desto mere arbejde får vi med at fælde det. Tjek vores prisliste her – vi ligger tilmed i den billige ende, hvad gælder træfældning.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på træfældning i Middelfart og omegn. Vi besvarer skriftlige henvendelser inden for én arbejdsdag, hvad end det er pr. mail til jyskstub@gmail.com eller ved at bruge kontaktformularen, du finder her på siden.

Blank Form (#3)