Træfældning Odense

Står du med et eller flere træer, du gerne vil have fældet, og har du ikke selv mod på opgaven? Frygt ej, for med hjælp fra Jysk Stubfræsning kommer du nemt og effektivt i mål med et professionelt resultat. Vi tilbyder træfældning i Odense og omegn og kigger gerne ud til dig, uanset om der er tale om flere træer eller blot et enkelt træ, du ønsker fældet. Tilmed sørger vi for at rydde op efter endt fældning og tager træet med os, hvis du ønsker det. På den måde behøver du ikke selv at få sved på panden eller at bekymre dig om bortskaffelse af dit gamle træ.

Sådan foregår en træfældning

Det er vigtigt for os, at vores træfældninger bliver udført så effektivt men samtidig skånsomt og sikkert som overhovedet muligt. Vi har heldigvis mange års rutine med træfældning i Odense af både små og store træer. Vi starter med at fjerne træets grene og arbejder os derefter oppefra og ned. Det giver den mest kontrollerede træfældning, der skåner dig for potentiel skade på øvrige træer, bede eller omkringliggende bygninger. Vi fjerner kun det, du har bedt os om at fjerne, og efterlader et professionelt resultat, der gør det nemt for dig at gå videre med processen frem mod at skabe din drømmehave.

Kontakt os i dag på telefon 31313314, og få en uforpligtende snak om træfældning i Odense tilpasset dine ønsker og behov.

Blank Form (#3)