Træfældning Skanderborg

Find lokal træfældning i Skanderborg hos Jysk Stubfræsning. Vores hovedsæde er på Borgmesterskoven, så hjælpen er altid inden for rækkevidde. Vi tilbyder alt i fældning af træer samt fræsning af hække og bambus til overkommelige priser.

Hos os kan du effektivt få taget hånd om rådne træer, buske og stubbe, der blokerer for en ellers flot udsigt, hvor vi både fælder og fjerner dem. Undgå ulykker ved at lade vores professionelle mandskab løfte opgaven for dig – hvor ingen opgave er for stor eller lille for os.

Få et tilbud på træfældning i Skanderborg

Hos Jysk Stubfræsning skræddersyer vi gerne et tilbud til dig med udgangspunkt i vores prisliste, som du finder her. Sammen finder vi den løsning, der passer til dit behov og opgave. Vores priser er sat efter træets tykkelse – og jo større diameter, desto højere pris. Det siger sig selv, at hvis træet er tykt, kræver det længere tid at fjerne det forsvarligt, hvilket får betydning for prisen.

Vi stræber dog altid efter at være både professionelle, effektive og budgetvenlige – kontakt os pr. mail på jyskstub@gmail.com eller tlf. 31313314 og få et uforpligtende tilbud. Bare tag fat i os – så finder vi hurtigt den rigtige løsning med træfældning til dig!

Har du brug for hjælp til træfældning?

Blank Form (#3)