Træfældning Skive

Har du et eller flere træer, du ønsker fældet, og har du ikke selv tiden eller erfaringen, der skal til for at klare fældningen på egen hånd? Hos Jysk Stubfræsning tilbyder vi træfældning i Skive og omegn, og vi sørger for en effektiv og sikker træfældning, så du nemt og hurtigt kan komme af med de overflødige træer på din grund. Uanset opgavens omfang har vi erfaringen, der skal til for at tilgå en træfældning i Skive med professionel ekspertise. Vi har mange både små og store træfældninger bag os og står klar til også at hjælpe dig med din ønskede træfældning.

Med dig hele vejen fra træ til rod

Når du kontakter os, tager vi sammen en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig godt i mål, og vi lægger en plan for, hvordan træfældningen skal foregå. Ofte har vi ikke brug for at se det eller de træer, vi skal fælde, før vi rykker ud med vores udstyr, men har vi behov for et klarere billede af opgaven, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kommer ud og inspicerer de træer, du ønsker fældet. Ved selve træfældningen starter vi fra toppen og arbejder os ned igennem træet, indtil kun roden står tilbage og er lige til at fjerne. Vi kløver og bortskaffer gerne træet, hvis du ikke selv vil stå med oprydningen, og vi sørger i det hele taget for, at din træfældning i Skive glider så smertefrit for dig som overhovedet muligt. Kontakt os i dag, og hør nærmere om dine muligheder.

Har du brug for hjælp til træfældning?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)