Træfældning Sønderborg

Træer i alle deres afskygninger er smukke og en ren fryd for øjet ude i naturen, men kan hurtigt vokse sig til et problem, som kan være svært at håndtere på egen hånd. Syge og gamle træer kan fx være til fare under stormsæsonen, mens store træer med tiden kan skygge eller være til gene for omgivelserne.

Træfældning kan dog være en kompliceret størrelse og kræver ofte professionelt udstyr og en teknisk viden, så du undgår at forvolde skade på dine omgivelser under selve fældningen. Derfor er det en god investering at hyre et professionelt firma, som har erfaring med lige netop den type opgaver.

Kontakt os i dag for et skræddersyet tilbud

Hos Jysk Stubfræsning tager vi hånd om din træfældning i Sønderborg på bedst mulig måde, og derfor skræddersyer vi altid vores tilbud, så de passer til din situation. Som udgangspunkt går vi dog efter en prisliste, der varierer efter træets størrelse og ikke mindst stubbens diameter, da det er afgørende for både teknikken og udstyret bag træfældningen. I vores virke har vi efterhånden mange succesfulde træfældninger bag os, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig af med din træpine uanset størrelse og omfang.

Blank Form (#3)