Træfældning Svendborg

Få en mere åben have ved at fjerne nogle af de pilrådne træer, hvis trækroner ikke længere bærer løv af betydning, og som ikke giver dig det ønskede udtryk i haven. Hos Jysk Stubfræsning rykker vi ud til din ejendom og fjerner træerne uden problem – uanset om det er ét enkelt eller mange. Du finder altid et godt tilbud på træfældning i Svendborg og omegn hos os, hvor vi sætter prisen efter et træs diameter.

Få professionel træfældning i Svendborg

At fælde træer på egen hånd er farligt og kan klart frarådes, hvis du ikke har nogen faglig baggrund eller de rette maskiner at gå til opgaven med. Bedst er det at henvende dig til professionelle fagfolk, der kan gribe opgaven an med de viden, værktøjer og rå muskelkraft. Uanset hvordan træet står, og hvad det står op ad, har vi den tekniske knowhow til at fjerne det, så der ikke opstår ulykker.

Vi går altid effektivt men sikkert til arbejdet – og derfor starter vi med at fjerne grene, hvorefter vi fælder træet oppefra. Vi fælder med andre ord sikkert og med en professionel hånd.

Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud pr. mail på jyskstub@gmail.com, pr. tlf. på 31313314 eller ved at bruge den online kontaktformular, du finder her på siden.

Sammen finder vi den rette løsning inden for træfældning til dig!

Har du brug for hjælp til træfældning?

Blank Form (#3)